Manicure & pedicure in Nieuwegein

Ervaar het effect van goede hand- en voetverzorging
Neem contact op
hand met groene nagellak van manicure voet effect

Welkom bij voet effect

De plek waar jouw pijnlijke en vermoeide voeten kunnen ontspannen en helemaal tot rust komen. Ik richt mij op de reguliere voetverzorging waarbij diverse nagel- en voetklachten kunnen worden verholpen. Heb je pijn aan je voeten, last van branderige voeten door overtollig eelt, vermoeide benen, een ingroeiende nagel of droge hielen met kloven? Voor al deze situaties ben je bij voet effect aan het juiste adres. Het effect zal direct voelbaar én zichtbaar zijn. 

Of misschien ben je gewoon toe aan een ontspannen moment voor jezelf. Voet effect biedt meerdere pedicure– en manicurebehandeling(en) aan. Daarnaast is er ook keuze uit gecombineerde behandelingen waarbij zowel jouw handen als voeten aan bod komen. Kies je voor voet effect dan kies je voor professionaliteit, klantvriendelijkheid, vakkennis, optimale hygiëne en persoonlijk contact. 

Je voeten hebben nooit een dag vrij, verwen ze daarom zo nu en dan met een verzorgende behandeling.

Behandelingen

Pedicure

Heb je wel eens bedacht wat jouw voeten voor je doen? Ze dragen je overal naartoe en mogen daarom best wat meer aandacht krijgen dan de dagelijkse douche beurt. Bovendien bevordert een beetje extra zorg een ontspannen gevoel. Met goede katoenen sokken, passende schoenen en zo nu en dan je voeten incrèmen voorkom je al een hoop problemen. Maar met een frequente pedicurebehandeling houdt je jouw voeten in goede conditie.

voeten met bruine nagellak
hand die nagellak samples kiest

Manicure

Alle manicurebehandelingen zijn een complete verzorging van handen, nagelriemen en nagels. Afhankelijk van de behandeling worden jouw nagels k(l)eurig gelakt en wordt de manicurebehandeling afgesloten met een ontspannende hand- en/of onderarm massage. Een manicurebehandeling is een goede manier om jouw handen en nagels te verzorgen en in goede conditie te houden. Wie wordt nu niet vrolijk van een prachtige kleur op je nagels?

Maak een afspraak

Heb je klachten aan jouw handen of voeten? Wacht dan niet langer! Ook als je gewoon even heerlijk wilt ontspannen en genieten. Stel het verzorgen van jezelf niet langer uit en maak nu eenvoudig online een afspraak.

Ben je nog nooit bij een pedicure of manicure geweest? Geen probleem! Samen bespreken we wat jouw klachten en/of wensen zijn en kijken we wat voet effect voor je kan betekenen. 

voeten met rode nagellak

Neem contact op