Manicure/Shellac™

Je handen goed verzorgen is erg belangrijk, zeker nu we met allerlei desinfecterende gels in de weer zijn en veelvuldig onze handen wassen. Daarnaast zijn jouw handen je persoonlijke visitekaartje. Bij elke dagelijkse handeling zien andere jouw handen en nagels, hoe fijn is het dan dat ze er stralend uitzien!? Of kies voor mooie sterke nagels middels een extra laagje ‘BIAB’ oftewel builder in a bottle! Shellac™ is anders dan de welbekende gellak, gellak is een kunstnagel met kleur en bij verkeerd verwijderen erg slecht voor de natuurlijke nagel. Shellac™ is een nagellak die op de natuurlijke nagel wordt aangebracht en uitgehard wordt onder een led-lamp. Je nagels zullen door de Shellac™ niet beschadigen.

Afspraak maken

Manicure/shellac™ behandelingen

tarieven per 1 januari 2021

Shellac™ behandelingen op hand- en teennagels

Ruim twee weken lang een prachtig, sterk, kwalitatief en super glanzend resultaat! De nagels worden in een mooi model gevijld, gevolgd door het verzorgen van de nagelriemen. CND Shellac™ bestaat net als bij een normale nagellak uit een base coat, 2 laagjes kleur en een top coat.

Voet effect biedt een ruime keuze uit verschillende (nude) kleuren van CND Shellac™.

Losse Shellac™ behandelingen

Extra kleur Shellac™ per kleur – € 2

Stempel per nagel – € 0,50

Extra BIAB laagje onder shellac – € 8,50

Meerprijs Shellac™ i.p.v. nagellak (i.c.m. een behandeling) – € 12

Meerprijs Shellac™ (i.c.m. een behandeling) –  16

Verwijderen Shellac™/BIAB en korte keratine nagelbehandeling (incl. 3,7ml RescueRXx)* – € 18,50

*Enkel de door voet effect aangebrachte Shellac™/BIAB worden verwijderd.

Nagels lakken alleen i.c.m. een behandeling

Nagels lakken – € 8,50

Nagels lakken inclusief een potje (creative play) nagellak – € 15,50

oudere handen met rode nagellak

Is het tijd om even tijd te nemen voor jezelf?

Laat je eens heerlijk in de watten leggen.

Balans is ontzettend belangrijk. Balans in je werk, in je privéleven, maar ook jouw lichamelijke- en geestelijke balans. Door goed voor jouw handen en voeten te zorgen, zorg je ook voor jezelf.
Het is een moment even alleen voor jouw.
Even helemaal niks……. Lekker ontspannen zitten op een heerlijke behandelstoel en genieten.
Met een verzorgende manicure- en/of pedicurebehandeling waarbij jouw handen/voeten een fijne massage krijgen. 
Ervaar zelf het effect wat een behandeling met jouw lichaam en geest doen.

Voor wie is een manicurebehandeling bedoeld?

Een manicurebehandeling is voor iedereen die het belangrijk vind om verzorgde handen te hebben en voor iedereen die zichzelf die fijne behandeling gunt. Voor mensen waarbij hun handen beroepsmatig als visitekaartje dient, te denken aan bijvoorbeeld vertegenwoordigers, makelaars, of winkelpersoneel, is een manicurebehandeling erg waardevol. Ook voor mannen die bijvoorbeeld stratenmakers zijn en vaak kapotte handen hebben, is een goede conditie van de handen erg belangrijk, en zeker geen overbodige luxe!

Waarom is frequente handverzorging voor iedereen zinvol?

Onze handen hebben gedurende de dag veel te verduren. Dagelijks worden jouw handen blootgesteld aan invloeden van buitenaf, denk hierbij aan schoonmaakmiddelen, zonlicht en temperatuurwisselingen. Deze invloeden kunnen een schadelijke invloed hebben op jouw handen want hierdoor drogen de nagels en huid sterk uit. Jouw handen en nagels kunnen er dan onverzorgd uitzien. Het is te herkennen aan ontstekingen, droge, schrale of ingescheurde nagelriemen. Laat je handen optimaal herstellen en voeden met de SPA manicure productenlijn van CND. Ervaar de ontspanning en verzorging voor je handen inclusief een handmassage. Afhankelijk van de behandeling worden jouw nagels k(l)eurig gelakt.

manicure nagels vijlen