Over mij

Als pedicure en manicure vind ik het belangrijk om de beste resultaten te behalen bij iedere behandeling. Ik beoefen dit vak met veel passie en kunde, na elke behandeling verlaat je verzorgd en met een passend en eerlijk advies de praktijk.

Jouw voeten in mijn vakkundige handen?

Daarvoor moet je me misschien eerst beter leren kennen. Ik laat je graag zien wie er achter voet effect zit en vertel ik iets meer over mezelf.

Mijn naam is Esmé van Pelt, ik ben getrouwd en heb twee prachtige kinderen. Sinds 1 juli 2020 ben ik met mijn praktijk voet effect begonnen. De praktijk bevindt zich op de begane grond aan de Graaf Johanlaan in Nieuwegein (zuid).

Als tiener had ik zelf veel last van diverse voetklachten, waar ik me erg voor schaamde. Via via kwam ik bij een goede pedicure terecht en zij heeft mij echt van mijn klachten en daardoor schaamte afgeholpen.

Zo jong als ik was wist ik dat ik dat ook voor een ander wilde betekenen. Mijn toenmalige pedicure gaf ook de pedicureopleiding bij het ROC in Utrecht (nu ROC Midden-Nederland), zo kwam ik bij haar in de leer. Je leert het immers van de beste! Mijn pedicureopleiding heb ik met trots in 2001 afgerond. Ik wilde mij onderscheiden van andere pedicures, waardoor ik mij verder ging specialiseren. Ik kwam terecht bij het Podologisch opleidingsinstituut te Meppel (nu Academie voor Podologie), hier leerden ik wat voeten (kunnen) doen met je houding. Daar ben ik in 2003 begonnen, waardoor ik in 2005 vier certificaten rijker was. Ik mag me hierdoor voetkundig adviseur noemen, hiermee kan ik je verder adviseren dan alleen de zichtbare (voet)klachten, en je doorverwijzen naar de juiste specialist mocht dat nodig zijn. 

Ook heb ik een certificaat gehaald voor het geven van ontspannende voet- en onderbeenmassages.

Omdat ik ook enorm geïnteresseerd ben in het cosmetische aspect van hand- en voetverzorging heb ik mij hier tevens in verdiept. Ik heb hiervoor een manicure opleiding gevolgd, een Spa pedicure cursus gedaan en afgerond en het goed en strak leren lakken van nagels met Shellac™.

Ik kijk ernaar uit je te mogen verwelkomen in mijn praktijk en je handen/voeten een aangename behandeling te geven . Ook als je geen klachten hebt ben je van harte welkom, zoals je op mijn website kunt zien geef ik meerdere (ontspannende) behandelingen. Ben jij binnenkort toe aan een moment voor jezelf?

Tot snel.

Vriendelijke groet,

Esmé