Pedicure

Geven jouw voeten je pijn en ongemak? Je vraagt je af waarom je bij elke stap die gevoelige en harde plek voelt. Misschien schaam je je wel voor je transpirerende voeten, en denk je dat daar echt niets aan te doen is.

Wil je zeker weten of jouw verdikte en brokkelige nagel wel echt een schimmelnagel is? Laat het testen, zodat er gericht behandeld kan worden.

En waarom komt die ene likdoorn nu steeds terug op dezelfde plek? Kortom, je wilt jouw klachten verhelpen, maar weet niet hoe en waar je moet beginnen. Pieker niet langer over je (voet)ongemakken en maak een afspraak, zodat we samen beginnen aan de oplossing voor jouw pijnklachten.

Afspraak maken

Pedicure behandelingen

tarieven per 1 september 2022

Bij de eerste afspraak bespreken we wat jouw wensen en klachten zijn, en wordt gekeken welke behandeling het beste bij jouw voeten/wensen past. Het tarief voor een eerste behandeling bedraagt € 31,50 ongeacht de tijd van de behandeling.

Gellak behandelingen

Gellak is dé innovatie op het gebied van nagellak en zorgt voor schitterende, sterke en glanzende nagels die op de teennagels langer dan 5+ weken blijft zitten. Omdat de nagels groeien zal er uit eindelijk wel een uitgroei te zien zijn, maar verder blijft de lak tot de volgende pedicurebehandeling mooi zitten. Ideaal voor op vakantie, zodat je niet met nagellak potjes hoeft te slepen en je niet naar je nagels om hoeft te kijken. Probeer het eens en ervaar het zelf!  

Losse behandelingen

Schimmelnageltest (Fungicheck) – € 35

Nagelreconstructie met gel (per nagel) vanaf – € 9

Nagelreparatie/laagje gel over nagel (per nagel) – € 2 

Verwijderen van gellak op de teennagels inclusief het knippen van de nagels en het verzorgen van de  nagelriemen – € 10

Wat omvat een pedicurebehandeling?

Een pedicurebehandeling omvat:

  • desinfecteren van de voeten;
  • nagels knippen en polijsten (mechanisch);
  • verzorging van verdikte- en schimmelnagels;
  • nagelomgeving reinigen en verzorgen;
  • ingroeiende nagel(s) behandelen;
  • verwijderen van overtollig eelt en of van kloven;
  • likdoorn(s) verwijderen;
  • desinfecteren voeten;
  • incrèmen van de voeten.

7 dagen garantie op pedicurebehandelingen

Voet effect geeft 7 dagen garantie op alle pedicurebehandelingen die worden gegeven.

Ik geloof in mijn ervaring, alles wat ik doe in een behandeling, doe ik met mijn kennis en kunde.

Mocht je binnen 7 dagen nog klachten en of pijn hebben, ben je niet volledig geholpen of niet tevreden. Neem telefonisch contact met me op en ik help je binnen 24 uur verder.

Voor wie is een pedicurebehandeling bedoeld?

Een pedicurebehandeling is voor iedereen: man, vrouw, jong en oud. Ook sporters, wandelaars en mensen die beroepshalve veel moeten staan of lopen zullen baat hebben bij een pedicurebehandeling.

Waarom is (goede) voetverzorging voor iedereen zinvol?

Onze voeten dragen het gewicht van ons hele lichaam, dat is iets wat we vanzelfsprekend vinden. Bij veel lopen en nagel- of voetklachten verandert vaak ongemerkt jouw houding, waardoor ook andere klachten kunnen ontstaan. Preventieve voetzorg is dus voor niemand een overbodige luxe. Natuurlijk kan je er wel voor kiezen om jouw pedicurebehandeling aan te vullen met een voetenscrub of een heerlijke ontspannen voetmassage, om het jezelf nog aangenamer te maken.

Om deze reden hoef je niet per se voetklachten te hebben om een afspraak bij een pedicure te maken. Gewoon een keer jouw voeten laten verzorgen is ontspannen en eerder een noodzakelijk dan een luxe.

Geef jouw voeten ook thuis de extra aandacht die ze verdienen en zeker ook nodig hebben! Voeten hebben alle soorten en maten en daarom is ook de aanpak van iedere voet anders, ik adviseer je daarom graag welke voetverzorging past bij jouw voeten zodat je je voeten ook thuis kunt verzorgen.